Martimex
Butik Furla

Furla je brend koji je osnovala obitelj Furlanetti prije više od 80 godina i koji je obilježio talijansku tradiciju i ekonomiju na mnogo načina. Od Tokija do New Yorka, Furla prenosi talijanski stil i poduzetnički duh uvijek usmjeren ka budućnosti. Ovo je jedna od rijetkih talijanskih tvrtki koja je još uvijek u vlasništvu obitelji i koja u potpunosti stvara u Italiji. Ova poslovna politika je jasan pokazatelj vrijednosti koje Furla promiče - tradiciju, kvalitetu, autentični talijanski stil, rafiniranost i prirodnu eleganciju. 

Furline torbice dovršavaju se ručno, svaka se posebno pregledava ne bi li se našle i najmanje pogreške. Izrađuju se od najmekše teleće kože ili ulaštene kože, no to ih ne čini pretjerano skupima. Furline kolekcije odlikuju se jednostavnim i prepoznatljivim stilom, nudeći materijale najbolje kakvoće u klasičnim, a modernim stilovima. Diskretna elegancija, ženstvenost i dizajn osnovne su zamisli u pristupu, a kako bi se postigli takvi standardi, Furla zapošljava grupu mladih dizajnera koji dobro poznaju želje i potrebe moderne žene. 

Nova Furlina kolekcija stigla je i u naše trgovine, a kao i dosad utjelovljuje životni stil žena kojima su važne praktičnost, detalji, ukus i ženstvenost.


Proljeće/ljeto 2018

Gdje se nalazimo